Alpha GPC 300 mg 60 kapselia

Alpha-GPC 300 mg – Tehokasta kognitiivista tukea

Tehosta mieltäsi ja tue psyykkistä suorituskykyäsi Alpha-GPC 300 mg -ravintolisällä! Tämä korkealaatuinen lisäravinne tarjoaa sinulle välttämättömän kognitiivisen tuen, joka auttaa parantamaan keskittymiskykyä, muistia ja henkistä tarkkuutta. Alpha-GPC on erityisesti suunniteltu tukemaan aivojen terveyttä, ja se sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat optimoida henkisen suorituskykynsä.

Miksi valita Alpha-GPC 300 mg?

  • Tukee psyykkistä toimintaa: Edistää aivojen terveyttä ja henkistä selkeyttä.
  • Kognitiivinen tuki: Parantaa muistia, keskittymiskykyä ja oppimista.
  • Vegan & GMO-vapaa: Sopii vegaaneille, ja valmistuksessa ei ole käytetty geenimuunneltuja ainesosia.

Käyttöohje: Ota ravintolisänä 2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä tai lääkärin ohjeiden mukaan.

Varoitukset:

  • Ei alle 18-vuotiaiden käyttöön.
  • Älä käytä, jos imetät tai olet raskaana.
  • Säilytä poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.
  • Säilytä tuotetta huoneenlämmössä. Älä altista liialliselle kuumuudelle tai kosteudelle.

24,90 

Alpha GPC – Tehokas Aivotoiminnan Tehostaja ja Kognitiivinen Tukija  Alpha GPC (Alfaglyserofosfokoliini) on korkealaatuinen kolinijohdannainen, joka tunnetaan erityisesti sen kyvystä tukea aivojen toimintaa ja parantaa kognitiivista suorituskykyä. Tämä luonnollinen yhdiste tarjoaa monia etuja niille, jotka haluavat parantaa muistiaan, keskittymiskykyään ja yleistä henkistä suorituskykyään.

Parantaa muistia ja oppimiskykyä: Alpha GPC toimii tehokkaasti tukemalla asetyylikoliinin, tärkeän välittäjäaineen, tuotantoa aivoissa. Tämä auttaa parantamaan muistia, oppimiskykyä ja tiedonkäsittelyä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan opiskelijoille ja kaikille, jotka haluavat terävöittää ajatteluaan.

Lisää keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta: Alpha GPC auttaa ylläpitämään korkeaa keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta, erityisesti pitkäkestoisissa ja vaativissa henkisissä tehtävissä. Se tarjoaa tukea niille, jotka tarvitsevat lisäboostia työssään tai arjessaan.

Tukee aivojen terveyttä ja neuroplastisuutta: Alpha GPC edistää aivojen neuroplastisuutta, eli aivojen kykyä sopeutua ja muovautua uusiin haasteisiin ja ympäristöihin. Tämä tekee siitä tärkeän lisän kognitiivisen terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen, erityisesti ikääntymisen myötä.

Lisää henkistä energiaa ja vähentää väsymystä: Alpha GPC auttaa parantamaan aivojen energiatasoja, mikä voi vähentää henkistä väsymystä ja lisätä vireyttä. Tämä tekee siitä erinomaisen tukijan intensiivisiin työskentelyjaksoihin tai haastaviin aivotehtäviin.

Tukee fyysistä suorituskykyä ja palautumista: Tutkimukset ovat osoittaneet, että Alpha GPC voi myös tukea fyysistä suorituskykyä lisäämällä kehon kasvuhormonin tuotantoa. Tämä voi edistää lihasten kasvua ja palautumista, mikä tekee siitä hyödyllisen lisän myös urheilijoille ja aktiivisille ihmisille.

Alpha GPC – Täydellinen tuki aivoille ja keholle. Valitse Alpha GPC, kun haluat tehostaa aivojesi toimintaa, parantaa keskittymiskykyäsi ja tukea fyysistä suorituskykyäsi. Se on luonnollinen ja tehokas tapa saavuttaa henkinen ja fyysinen huippusuoritus jokapäiväisessä elämässä ja haastavissa tilanteissa.

Varastossa