Slippery Elm jauhe

23,89 

Slippery Elm -jauhe – Luonnollinen Tuki Ruoansulatukselle ja Ihonhoitoon. Slippery Elm, eli liukas jalava, on perinteinen kasvilääke, jota on käytetty vuosisatojen ajan tukemaan ruoansulatusta ja hoitamaan ihoa. Tämä jauhe on valmistettu liukkaan jalavan kuoresta, joka tunnetaan sen rauhoittavista ja suojaavista ominaisuuksista. Slippery Elm -jauhe on monipuolinen luonnontuote, joka tarjoaa hellävaraista ja tehokasta tukea sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä.

Ruoansulatuksen tukeminen; Slippery Elm -jauhe tunnetaan erityisesti sen kyvystä tukea terveellistä ruoansulatusta. Se muodostaa vatsassa geelimäisen aineen, joka auttaa rauhoittamaan ärtynyttä vatsaa ja suolistoa. Tämä luonnollinen suojakerros voi lievittää närästystä, refluksia ja ruoansulatusvaivoja. Slippery Elm edistää myös terveellistä suolen toimintaa ja voi auttaa lievittämään ummetusta sekä muita ruoansulatusongelmia.

Rauhoittaa kurkkua ja hengitysteitä. Liukas jalava on perinteisesti käytetty lievittämään kurkkukipua ja rauhoittamaan ärtyneitä hengitysteitä. Sen pehmeä koostumus muodostaa suojaavan kalvon limakalvojen päälle, joka voi helpottaa kuivaa ja kipeää kurkkua sekä tukkoista oloa

Ihonhoidon luonnollinen tuki: Ulkoisesti käytettynä Slippery Elm -jauheella on rauhoittavia ja kosteuttavia vaikutuksia iholle. Se voi auttaa lievittämään ihoärsytystä, punoitusta ja kuivuutta. Jauhetta voidaan sekoittaa veteen tai muihin luonnollisiin aineisiin ja käyttää sitä rauhoittavana naamiona tai pakkauksena ihonhoidossa.

Monipuolinen käyttö: Slippery Elm -jauhe on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Sekoita jauhetta lämpimään veteen tai smoothieen saadaksesi luonnollista tukea ruoansulatukselle. Voit myös käyttää sitä luonnollisena lisänä ihonhoitorutiineissasi, rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Slippery Elm -jauhe – Luonnollista Hyvinvointia Sisäisesti ja Ulkoisesti. Valitse Slippery Elm -jauhe, kun haluat tarjota kehollesi ja ihollesi hellävaraista, mutta tehokasta hoitoa. Tämä perinteinen luonnontuote tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja on täydellinen lisä päivittäiseen hyvinvointirutiiniisi.

Varasto loppu